skip to Main Content

QUESTIONS FREQUENTES

Les respostes indicades en les següents preguntes freqüents (FAQs) es poden veure modificades per les restriccions i mesures excepcionals derivades de la crisi sanitària actual (COVID-19).

En el cas que aquestes respostes (o qualsevol altra informació apareguda a la web) entri en contradicció amb les mesures excepcionals, prevaldran les restriccions marcades per aquestes mesures excepcionals.

GENERAL

La Alp Cerdanya Cycle Tour és una marxa cicloturista no competitiva que dóna la volta a la Cerdanya i permet conèixer alguns dels llocs més bells de la nostra vall. Un dels més grans d’Europa. També existeixen dos recorreguts alternatiu més curts.

El diumenge 25 de juliol del 2021

 

RECORREGUTS

El punt d’inici i final és el Palau de Congressos i Esports d’Alp, situada en la localitat d’Alp.

La marxa s’iniciarà a les 8:00 hores. El recorregut de la Cerdanya Cycle Tour tindrà 4 avituallament sòlids i líquids i 2 avituallament líquids. Els mateixos serviran per al recorregut curt.

 

Les carreteres estan permanentment obertes al tràfic i els participants han de mantenir-se en el seu carril i respectar els senyals de tràfic així com les indicacions dels cossos de seguretat i protecció civil durant tot el recorregut

S’establirà un sistema de control de pas per punts establerts per l’organització. El participant que sobrepassi aquests horaris haurà d’abandonar la prova de manera obligatòria, fent ús del cotxe escombra o bé, exclòs de la prova, passarà sota la seva responsabilitat a ser un usuari normal de les vies públiques, sense cap mena d’assistència per part de l’organització, en cas que decidís continuar el recorregut amb bicicleta

Els temps per completar La Cerdanya Cycle Tour son els següents:

· SPORT 86 km el temps límit són 5 hores i 30 minuts.Hora límit d’arribada són les 14:30 hores.
· MEDIAL 141 km el temps límit són 8 hores. Hora límit d’arribada són les 16 hores.
· ENDURANCE 182 km el temps limit son 9 hores .Hora limit d’arribada son les 17:00 hores

 

 

Si, per una millor organització hauras de decidir quin recorregut farás en el momento de fer la teva inscripció. Será vinculant i no podrás cambiar de recorregut durant la marxa

 

Només està permesa l’assistència per part de l’organització en els punts de avituallament i els cotxes de suport de l’organització.

PARTICIPACIÓ

Qualsevol ciclista que busqui un repte i desitgi conèixer un dels territoris més bells per a la pràctica del ciclisme.

Tot ciclista ha d’haver complert els 18 anys per poder prendre la sortida en La Cerdanya Cycle Tour..
No existeix una edat màxima per gaudir de la vida i completar La Cerdanya Cycle Tour
No és necessari estar federat. Aquells participants que no estiguin en possessió de la llicencia RFEC-UCI, hauran de contractar la pòlissa del dia de la carrera durant el procés d’inscripció.
El protocol de prevenció i evacuació de la Cerdanya Cycle Tour inclou servei  d’ambulància i cada participant estarà cobert per un segur (llicència o pòlissa del dia).

La legislació esportiva vigent permet la participació sense examen mèdic en les proves de ciclisme. No obstant això, es recomana a tots els participants haver realitzat una revisió mèdica així com una prova d’esforç prèvia a la participació en La Cerdanya *Cycle Tour posat que es tracta d’una prova d’ultra resistència que requereix un gran esforç físic durant un temps perllongat. Cada participant es fa responsable de prendre part en La Cerdanya *Cycle Tour en plenes condicions físiques i de salut, i així ho accepta en confirmar les condicions de participació durant el procés d’inscripció.

INSCRIPCIÓ

Les inscripcions a la 6ª edició de La Alp Cerdanya Cycle Tour poden realitzar-se a través de la nostra pàgina web.

 

Tots els participants de la Cerdanya Cycle Tour  rebran una borsa del participant. Els finishers rebran a més un diploma digital amb el seu resultat en la prova.

 

Ho sentim. No ens fem responsables dels canvis que pugui sofrir cada participant. En cap cas es reemborsarà l’import de la inscripció ni es traspassarà a la següent edició. La cessió del dorsal a una altra persona també queda terminantment prohibida.

RECOLLIDA DE DORSALS I DIAS PREVIS

El lliurament de dorsals es realitzarà el, dissabte 18 i diumenge dia 19 de juliol en el Palau de Congressos i esports d’Alp
Dissabte 24 de juliol : 15:00 a 20:00 hores.
Diumenge 25 de juliol: 6:30 a 7:30 hores (sobre petició prèvia a l’organització)

La recollida del dorsal és personal i requereix la presència del propi inscrit, és obligatòria la presentació del DNI o passaport i la llicència de la RFEC-UCI en el cas que no s’hagi subscrit l´assegurança proposta per l’organització. En cas de no presentació de la llicència al moment de la recollida del dorsal, s’hauran d’abonar 10€ en concepte d´assegurança de dia.

No obstant això pot recollir el dorsal una altra persona prèvia presentació del document d’autorització degudament emplenat (Descàrrega de documents )

La presentació i briefing de la Cerdanya Cycle Tour serà el dissabte 24 de juliol a les 19:00 hores

 

CATEGORIAS I PREMIS

La Alp-Cerdanya Cycle Tour és una marxa no competitiva i no existeix una classificació encara que sí es publiquen els temps de pas de cada corredor, així com el llistat per ordre d’arribada i els mitjana quilòmetres per hora.
En canvi, sí es concedeixen premis simbòlics als primers homes i dones que han finalitzat cada recorregut, als participants de major edat i als més joves, al club ciclista més nombrós i al participant vingut de més lluny.

Si la teva pregunta encara no ha estat resposta a dalt, per favor envia’ns un mail a info@lacerdanyacycletour.com

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA BUTLLETÍ
per rebre informació de les nostres novetats

Back To Top